NATULIQUE Luxus hajvágó szépségcsomag AJÁNDÉKUTALVÁNY

11900 Ft

Approximately: 0 $

Támogatás
StumbleUponEmail
Kategória:

NATULIQUE Luxus hajvágó szépségcsomag AJÁNDÉKUTALVÁNY

Vásárold meg az ajándékutalványt személyesen vagy webshopunkban!

Személyes vásárlás

Az ajándékutalványt megvásárolhatod személyesen a Szabó Imre szalonokban, az alábbi elérhetőségeinken. Személyes vásárlás esetén az utalványt díszborítékban adjuk át. Ebben az esetben nem szükséges megrendelned a webshopban.

Szabó Imre Hair & Beauty – Pest

Telefonszám:

+36 1 318 0410

+36 70 635 2235

Cím:

1056 Budapest, Belgrád rkp. 26

Szabó Imre Hair & Beauty – Buda

Telefonszám:

+36 70 942 6348

+36 70 635 2226

Cím:

1013 Budapest, Krisztina krt. 45

Vásárlás webshopban

Az ajándékutalványt megvásárolhatod webshopunkban. Ebben az esetben az utalványt online, nyomtatható formátumban küldjük neked, a rendelés során megadott e-mail címre.

Fontos! Megjegyzésbe írd be a megajándékozott nevét!

NATULIQUE Luxus hajvágó szépségcsomag AJÁNDÉKUTALVÁNY- hajvágás, hajregenerálás, styling

Szeretnél egészséges és lenyűgöző frizurát adni ajándékba? Bízd szakembereinkre, akik a megajándékozott stílusának megfelelő frizurával felfrissítik megjelenését és organikus prémium minőségű termékekkel ápolják, regenerálják haját. 

A szépségcsomag hajdiagnózist is tartalmaz, hogy a haj és fejbőr állapotának és típusának legmegfelelőbb termékeket ajánlhassuk otthoni hajápolásra is. Lepd meg szerettedet, barátnődet egy kényeztető Luxus hajvágó szépségcsomag ajándékutalvánnyal!

A szépségcsomagban több NATULIQUE organikus hajregenerálás közül lehet választani. Fodrászaink a haj- és fejbőr számára legmegfelelőbb kezelést ajánlják. A hajregenerálás kiváló minőségű organikus hatóanyagokra épül. Feltöltjük a hajat és fejbőrt élettel!

Mit tartalmaz a szépségcsomag?

HAJDIAGNÓZIS
Fodrászod manuális hajdiagnózis során megállapítja hajad minőségét, és ennek függvényében további kezeléseket és otthoni hajápoló termékeket ajánl számodra. Tájékoztat a kezelés folyamatáról és elárulja, hogyan kezeld otthon a hajad, hogy az eredmény minél tartósabb legyen.

HAJREGENERÁLÁS
Hajmosás a hajadnak megfelelő NATULIQUE organikus samponnal. Megtisztítjuk a hajat és a fejbőrt a szennyeződésektől és lerakódásoktól. A hajmosás után NATULIQUE organikus pakolással kondicionáljuk a hajat és fejbőrt.

HAJVÁGÁS
Fodrászunk az aktuális trendből merítve, arcod és hajad adottságait figyelembe véve tesz ajánlást, hogy milyen forma és hossz lenne a legmegfelelőbb számodraA konzultációt követően profi fodrászunk elkészíti számodra a tökéletes frizurát.

HAJSZÁRÍTÁS, STYLING 
Fodrászod stílusodnak megfelelően beszárítja és formázza a hajad, illetve otthoni hajápolási tanácsokkal lát el.

A NATULIQUE Luxus hajvágó szépségcsomag keretében kizárólag organikus professzionális NATULIQUE termékeket használunk.

*A szépségcsomag AJÁNDÉKUTALVÁNY a Szabó Imre Hair & Beauty pesti vagy budai szalonjában váltható be, stylist és top stylist fodrászainknál.

Őrizd meg hajad egészségét a mindennapokban!
A NATULIQUE Everyday Sampont és Everyday Pakolást mindennapos használatra ajánljuk. A termékek visszaállítják a fejbőr megfelelő nedvességtartalmát. Könnyed organikus hatóanyagokat és natúr olajokat tartalmaznak. A sampon és a pakolás hidratáló hatású és az érzékeny fejbőr tisztítására kiváló. A termékeket mindennapos használatra ajánljuk zsírosabb fejbőrű, viszkető korpás és/vagy irritált fejbőrű vendégek számára, de minden fejbőr és hajtípusra használható.

Az Everyday koncicionáló magas minőségű igazoltan organikus jótékony hatóanyagokat tartalmaz, mint amilyen az aloe vera, a sárgabarackmag olaj és a mandula olaj, amelyek ápolják és védik a fejbőrt agresszív kemikáliák nélkül.

Organikus hajregeneráló kezelések minden típusú haj és fejbőr számára!

A NATULIQUE Luxus hajvágó fodrászati szépségcsomagban minden haj-, fejbőrtípusnak és hajproblémának megfelelő speciális hajregeneráló kezeléseink közül választhatsz. Hajregeneráló kezeléseinket a professzionális NATULIQUE termékcsaládjai közül választhatod ki, amelyet fodrász szakembereink hajdiagnózisodtól függően ajánlanak számodra. A szépségcsomag ára tartalmazza hajregeneráló alapkezeléseinket.

NATULIQUE – piacvezető organikus beauty márka a környezettudatosság jegyében

1998-ban az egészség, természet és fenntarthatóság iránt elkötelezett dán páros, Mette és Stig megalapította a Natulique márkát. Az innovatív, megbízható, magas minőségű és környezettudatos márka már Magyarországon is elérhető Dánia, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Lengyelország és még sok más ország mellett.

A Natulique elkötelezett a társadalmi innováció és a társadalmi-környezeti felelősségvállalás iránt. Termékeik 100%-ban vegánok és állatkísérlet-mentesek, és a lehető legmagasabb mennyiségben organikus alapanyagokra épülnek.

Válaszd az organikus hajregenerálást frissítő hajvágással egybekötve! Jelentkezz be szakembereinkhez!

Kinek ajánlják szakembereink a szépségcsomagot?

Kuvik Erika, stylist fodrász véleménye a Luxus hajvágó szépségcsomagról

“Ha nálad is érik már egy hajvágás, válaszd a luxus hajvágó szépségcsomagot, melynek keretében a vágáson túl hasznos tanácsokkal is gazdagodhatsz. Emellett megismerheted a Natulique organikus hajápoló termékeket is, melyekre vendégeimtől eddig csak pozitív visszajelzés érkezett.”

Patonai Éva, top stylist fodrász véleménye a Luxus hajvágó szépségcsomagról

“Ezt a csomagot ajánlom neked, ha a hajvágáson túl luxus élményt is szeretnél kapni/ajándékozni. A kezelés során a vendégeim által nagyra értékelt Natulique ápoló termékeit is megismerheted, a hajdiagnózis alatt pedig hasznos tanácsokkal látlak el az otthoni hajápolásoddal kapcsolatban is!”

Szépségcsomagok Neked!

Ha te magad is szeretnéd kipróbálni szépségcsomagjainkat, válaszd a számodra legmegfelelőbbet!