NATULIQUE hajhullás elleni szépségcsomag AJÁNDÉKUTALVÁNY

11900 Ft

Approximately: 0 $

Támogatás
StumbleUponEmail
Kategória:

NATULIQUE hajhullás elleni szépségcsomag AJÁNDÉKUTALVÁNY

Vásárold meg az ajándékutalványt személyesen vagy webshopunkban!

Személyes vásárlás

Az ajándékutalványt megvásárolhatod személyesen a Szabó Imre szalonokban, az alábbi elérhetőségeinken. Személyes vásárlás esetén az utalványt díszborítékban adjuk át. Ebben az esetben nem szükséges megrendelned a webshopban.

Szabó Imre Hair & Beauty – Pest

Telefonszám:

+36 1 318 0410

+36 70 635 2235

Cím:

1056 Budapest, Belgrád rkp. 26

Szabó Imre Hair & Beauty – Buda

Telefonszám:

+36 70 942 6348

+36 70 635 2226

Cím:

1013 Budapest, Krisztina krt. 45

Vásárlás webshopban

Az ajándékutalványt megvásárolhatod webshopunkban. Ebben az esetben az utalványt online, nyomtatható formátumban küldjük neked, a rendelés során megadott e-mail címre.

Fontos! Megjegyzésbe írd be a megajándékozott nevét!

NATULIQUE Hajhullás elleni szépségcsomag AJÁNDÉKUTALVÁNY

Klinikailag igazolt hajhullás elleni szisztémára épülő szépségcsomag a hajhullás leküzdésére, megelőzésére és a hajnövesztés serkentésére. Neked ajánljuk ezt az ajándékutalványt, ha egy hajnövekedést serkentő, kényeztető kezeléssel szeretnéd meglepni szerettedet, barátnődet.

A prémium szalonkezelés a korszerűsített skandináv hajhullás elleni BioScience az Apigenin, Oleanolsav és egyéb hatóanyagok elegyével hat molekuláris szinten, és hatékonyan fellép a hajhullás ellen, erősíti a hajat és serkenti az új hajszálak növekedését.

A kezelés során használt prémium minőségű összetevő-válogatás segíti a hatóanyagok bejutását a fejbőr mélyebb rétegeibe, erősíti a hajhagymákat és megvastagítja a hajszálakat.

A kezelés termékei

NATULIQUE Anti-Hair Loss Shampoo


Igazoltan organikus összetevőkből álló sampon a hajhullás megelőzéséért és a hajnövesztés serkentéséért. Stimulálja a hajhagymákat, miközben megerősíti a hajszálakat és serkenti az új hajszálak növekedését. Prémium minőségű összetevő-válogatás segíti a hatóanyagok bejutását a fejbőr mélyebb rétegeibe, erősíti a hajhagymákat és megvastagítja a hajszálakat. A gyömbér, rózsavíz és aloe vera tartalmú sampon.

NATULIQUE Anti-Hair Loss Conditioner


Igazoltan organikus aloe vera, mandulaolaj és olíva kivonatot tartalmazó pakolás, amely segít megelőzni a hajhullást és serkenti a természetes hajnövekedést molekuláris hajhullás elleni BioScience technológia segítségével. A prémium minőségű hatóanyag-válogatás segíti az összetevők bejutását a fejbőr mélyebb rétegeibe, így serkenti az új hajszálak növekedését, megerősíti és vastagítja a hajhagymákat. Az egyedi Anti-Hair Loss pakolást nők és férfiak számára is ajánljuk.

NATULIQUE Anti-Hair Loss Serum


Klinikailag igazolt hajhullás elleni szérum, amely segít megelőzni a hajhullást és stimulálja a hajnövekedést molekuláris hajhullás elleni BioScience segítségével. Jótékony hatóanyagokkal segíti a szérum bejutását a fejbőr mélyebb rétegeibe, ahol stimulálja a hajhagymákat, megerősíti a hajszálak gyökerét és megvastagítja a hajszálak vastagságát. Tudományosan megalapozott hajnövesztő formula.

Mit tartalmaz a szépségcsomag?

HAJDIAGNÓZIS 
Fodrászod manuális hajdiagnózis során megállapítja hajad minőségét, és ennek függvényében további kezeléseket és otthoni hajápoló termékeket ajánl számodra. Tájékoztat a kezelés folyamatáról és elárulja, hogyan kezeld otthon a hajad, hogy az eredmény minél tartósabb legyen.

HAJMOSÁS 
NATULIQUE organikus Volume hajdúsító samponnal megtisztítjuk a hajat és a fejbőrt a szennyeződésektől és lerakódásoktól. Az alaptisztítás után NATULIQUE Anti-Hair Loss samponnal átmossuk a hajat.

KONDICIONÁLÁS 
A hajmosás után NATULIQUE Anti-Hair Loss pakolással kondicionáljuk a hajat és fejbőrt.

SZÉRUMOS MASSZÁZS 
Folyamatos masszázzsal egybeközbe felvisszük a fejbőrre a NATULIQUE Anti-Hair Loss szérumot, és alaposan eldolgozzuk, hogy a hatóanyagok bejussanak a fejbőrbe.

HAJSZÁRÍTÁS, STYLING 
Fodrászod stílusodnak megfelelően beszárítja és formázza a hajad, illetve otthoni hajápolási tanácsokkal lát el.

A Hajhullás elleni kezelés során kizárólag organikus professzionális NATULIQUE termékeket használunk.

*A szépségcsomag AJÁNDÉKUTALVÁNY a Szabó Imre Hair & Beauty pesti vagy budai szalonjában váltható be, stylist és top stylist fodrászainknál.

Hajhullás kezelése otthon is!
A NATULIQUE hajhullás elleni speciális termékei otthoni használatra is elérhetőek. Gondoskodj hajad és fejbőröd megfelelő tápanyagellátásáról a NATULIQUE prémium hajhullás elleni termékeivel, és szabadulj meg a hajhullás okozta kellemetlenségektől.

NATULIQUE – piacvezető organikus beauty márka a környezettudatosság jegyében

1998-ban az egészség, természet és fenntarthatóság iránt elkötelezett dán páros, Mette és Stig megalapította a Natulique márkát. Az innovatív, megbízható, magas minőségű és környezettudatos márka már Magyarországon is elérhető Dánia, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Lengyelország és még sok más ország mellett.

A Natulique elkötelezett a társadalmi innováció és a társadalmi-környezeti felelősségvállalás iránt. Termékeik 100%-ban vegánok és állatkísérlet-mentesek, és a lehető legmagasabb mennyiségben organikus alapanyagokra épülnek.

Ha szeretnél organikus hatóanyagokkal és prémium minőségű kezeléssel fellépni a hajhullás ellen, és serkentenéd hajnövekedésed, jelentkezz be szakembereinkhez!

Kinek ajánlják szakembereink a szépségcsomagot?

Baran Barbara, top stylist fodrász véleménye a hajhullás elleni szépségcsomagról

“A kezelést nem csak azoknak tudom ajánlani, akik hajhullással küzdenek, hanem azoknak is, akik éppen hajnövesztési projektben vannak. Az olyan hatóanyagoknak köszönhetően, mint az Apigenin és Oleanolsav a kezelés hatékonyan erősíti a hajat és serkenti az új hajszálak növekedését, emellett a hajszálakat is vastagítja, ezzel ellenállóbbá téve azokat.”

Balogh Ádám, top stylist fodrász véleménye a hajhullás elleni szépségcsomagról

“Hajhullással küzdő vendégeim látványos javulásról számoltak be a kezelést követően, ami engem is nagy örömmel tölt el. Bátran ajánlom ezt a szépségcsomagot mindazoknak, akik nem tudnak szabadulni a hajhullástól és szeretnének kipróbálni egy klinikailag igazolt, tudományosan igazolt kezeléscsomagot.”

Szépségcsomagok Neked!

Ha te magad is szeretnéd kipróbálni szépségcsomagjainkat, válaszd a számodra legmegfelelőbbet!