Kezdőoldal / Hajgöndörítő és hajpuhító kezelés

Hajgöndörítő és hajpuhító kezelés

NATÚR HAJGÖNDÖRÍTŐ ÉS HAJPUHÍTÓ KEZELÉS
Organikus dauer és hajegyenesítés

Az ÚJ NATULIQUE Natural Curls (natúr hajgöndörítés) egy innovatív, professzionális és multifunkcionális göndörítő és hajpuhító eljárás, amely a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazva képes tartós hullámok kialakítására, illetve hajpuhításra. Olyan hozzáadott natúr hatóanyagokra épül az eljárás, amelyek megegyeznek a haj és fejbőr természetes pH értékével. Ennek köszönhetően  nem károsít, nem roncsolja a hajat, és megőrzi a haj és a fejbőr egészséges állapotát. Növényi proteinnel megnöveljük a hajszálak proteinszintjét, így az eljárás során gyengéden ápoljuk és erősítjük is a hajszerkezetet.

A HOZZÁADOTT NATÚR NÖVÉNYI PROTEIN NÖVELI A HAJ FEHÉRJETARTALMÁT ÉS ERŐSÍTI A HAJSZÁLAKAT, MIKÖZBEN GYENGÉD, KÍMÉLETES, BIZTONSÁGOS KEZELÉST KÍNÁL.

Göndörítés, hullámosítás, puhítás és hajegyenesítés

A NATULIQUE Hajgöndörítő és hajpuhítókezelés segítségével alakíthatunk a haj struktúráján és textúráján. A vágyott eredménytől függően választhatunk a kétféle kezelés között. Ugyanazok a termékek hajgöndörítésre és hajpuhításra is megoldást nyújtanak attól függően, hogy milyen eredményt szeretnénk elérni, és melyik kezelés használati útmutatóját vesszük alapul.

A hajgöndörítő és hajpuhító kezelés előnyei

🌱100% Thioglycolate (TGC)-mentes 

🌱100% ammónia- és parabénmentes 

🌱igazoltan organikus összetevők 

🌱igazodás a fejbőr természetes pH értékéhez 

🌱hozzáadott jótékony gyümölcssavak 

🌱hozzáadott növényi protein 

🌱állatkísérletektől mentes

Kiemelkedő eredmények TGC-mentesen

A Natulique professzionális hajgöndörítő és hajpuhító eljárása 100%-ban parabén- és ammóniamentes. Az összes káros TGC anyagot az emberi szervezet számára sokkal egészségesebb ciszteinnel (HCL por, L-cisztein) helyettesítettük. (A cisztein származékok nem esszenciális aminosavak, azaz az emberi szervezet is elő tudja állítani). A TGC egy nagyon erős, mérgező hatással rendelkező vegyület, amely tioglikolsavat tartalmaz. Ez a bőrrel vagy hajjal érintkezve károsítja annak egészségét, így hajápoló termékekben nem ajánlott a használata. Ezenfelül szem- és bőrirritációt is okozhat, illetve számos laboratóriumi teszt bizonyította már, hogy rossz hatással van a májra és az emésztőrendszerre.

A tartós hajgöndörítés és hajpuhítás termékei:

Natulique multifunkcionális lágy hullám készítő

Natulique multifunkcionális  közepesen erős hullám készítő

Natulique multifunkcionális erős hullám készítő

Natulique hullám kondicionáló

Natulique hullám semlegesítő

A kezeléseket kizárólag szalonhasználatra ajánljuk. Ha szeretnéd kipróbálni a hajgöndörítő és/vagy hajpuhító kezelést, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakembereknek

Legyél Te is Natulique partner!

Nyújts 98,02%-ban kemikáliamentes hajfestést, valamint professzionális, organikus termékeket a vendégeid számára!

ugrás fel

Messenger icon

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás